Maak kennis met Kim

Bliq Mobility groeit! Wij zijn verheugd om jullie voor te stellen aan onze eerste collega: Kim van der Meijs.

Kim start in de rol van accountmanager en gaat de samenwerking met onze klanten verder versterken.

Graag stellen wij je voor aan onze eerste collega, Kim van der Meijs.

Mijn naam is Kim van der Meijs,  31 jaar oud en sinds 1 maart ben ik als accountmanager werkzaam bij Bliq Mobility. Bliq Mobility is een groeiend bedrijf waarin ik de vrijheid krijg mee te weken aan deze groei en een fijne relatie op te bouwen met onze klanten

In mijn vrije tijd breng ik graag tijd door met familie en vrienden, hou van fotograferen en is sporten mijn uitlaatklep.

Ik heb zin om gas te gaan geven, dus neem gerust contact met mij op bij vragen over mobiliteit.

LinkedIn profiel