over ons

Snel van A naar B met 100% onafhankelijk advies

Mobiliteit. Voor veel bedrijven een activiteit ‘erbij’. En dat is met een wagenpark vanaf 25 auto’s best een uitdaging. Met het risico dat je de boot mist. Want wie wil besparen, wie streeft naar meer duurzaamheid en wie medewerkers tevreden wil houden, die moet gas geven.

Bliq helpt je alvast goed op weg. Met diepgaande marktkennis, jarenlange ervaring en intelligente oplossingen. Zo brengt onze scherpe blik je vlot van A naar B. Zorgvuldig, transparant en 100% onafhankelijk.

Team Bliq
Bliq Mobility is een initiatief van Edwin Poot en Huib Trieschnigg. Twee vakmannen met samen meer dan 35 jaar ervaring in automotive. Zij springen in op een steeds luider hoorbare marktvraag naar meer onafhankelijkheid en transparantie. De mobiliteitsmarkt is complex en erg ondoorzichtig met grote verschillen in prijs en voorwaarden. Vanuit een 100% onafhankelijke positie focussen zij zich op kwaliteit, persoonlijk advies, klant- en medewerkerstevredenheid.

 

 

Samenwerken met BLIQ Mobility

Bliq Mobility maakt deel uit van een krachtig netwerk van gespecialiseerde inkoopexperts en heeft bovendien de beschikking over de meest actuele marktinformatie en benchmarks.

  • Volledig onafhankelijke dienstverlening
  • Lagere kosten (o.a. door betere (inkoop) afspraken)
  • Een contactpersoon
  • Specialistische marktkennis
  • Persoonlijk en betrokken
  • Grip op uw wagenpark

We zien grote prijsverschillen in de markt, maar dat geldt ook voor de voorwaarden en kwaliteit. Zorgen voor de beste deal is een uitdaging voor veel bedrijven.

Edwin Poot

Heb je een vraag?