ORGX tekent overeenkomst met Bliq Mobility

ORGX tekent overeenkomst met Bliq Mobility

Het jonge bedrijf ORGX tekende recent een overeenkomst met Bliq voor het leveren van alle mobiliteit. Walter Scheer, co-founder: “We zochten een partij die ons kon helpen met het opstellen van een mobiliteitsregeling. En bovendien wilden wij ons zoveel mogelijk bezighouden met het verder uitbouwen van ons eigen bedrijf. Het uit handen nemen van werk was daarom een belangrijk criterium. De samenwerking met Bliq verliep uitstekend. Men reageert zeer snel, is hulpvaardig en er wordt echt gedacht vanuit de klant en de medewerker. We zijn erg tevreden met het eindresultaat. Er ligt nu een goed doordachte regeling, die flexibel is en perfect aansluit bij onze eigen duurzaamheidsambities”.

De ORGX medewerker kan nu, binnen gestelde kaders, zelf invulling geven aan mobiliteit en wordt niet in het keurslijf van de leaseauto geduwd. En als men dan toch voor de leaseauto kiest is deze elektrisch of hybride. Er is zelfs een combi mogelijk met een E-bike of een vakantieauto. Naast het opstellen van de regeling geeft Bliq ook uitvoering aan de regeling. Dat bespaart ORGX veel tijd. “En bovendien heeft Bliq de kennis in huis, die wij niet hebben”, vult Scheer aan.

Over ORGX

ORGX is consultancy bedrijf dat organisaties begeleidt toekomstbestendig en betekenisvol te worden, waarbij bedrijfscontinuïteit wordt gewaarborgd en tegelijkertijd een positieve bijdrage wordt geleverd aan de samenleving met een zo laag mogelijke ecologische voetafdruk.